BEEK & LIMBRICHT
046 460 00 11
info@bellavitanederland.nl

Over ons

Samen zijn en samen genieten

Created with Sketch.

Chayenna Casu (links) & Malissa Ramakers (rechts)

Met veel enthousiasme en een diepgewortelde passie voor de zorg van kwetsbare ouderen, hebben wij met liefdevolle intentie de dagbesteding “Bella Vita” opgericht. Bella Vita is een toevluchtsoord waar (kwetsbare) ouderen een warme en hartelijke omgeving vinden, waarin zij zich gekoesterd en begrepen voelen.

Wij geloven dat elke levensfase waardevol is en streven om onze gasten te ondersteunen in het creëren van betekenisvolle momenten. Ons top team is doordrongen van medeleven en staat klaar om met open armen zorg op maat te bieden. Wij koesteren de individuele behoeften en wensen van elke gast, en streven naar een persoonlijke benadering in elke interactie.

Bella Vita omarmt een scala aan activiteiten en programma’s die de fysieke, mentale en emotionele welzijn van onze gasten stimuleren. Van creatieve expressie tot rustgevende momenten van reflectie, ons aanbod is ontworpen om op de unieke interesses en capaciteiten van elke gast in te spelen.

Bij Bella Vita koesteren we de herinneringen en ervaringen van onze gasten, en streven ernaar om een ​​thuis weg van huis te bieden. Hier worden vriendschappen gesmeed en een gevoel van gemeenschap gekoesterd.

Wij heten iedereen van harte welkom in de warme, liefdevolle armen van Bella Vita! Samen zullen we zorgen voor kostbare momenten en een leven dat geleefd wordt met vreugde en betekenis.